Cautare

62268 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (6.72 secunde)
In "duminica orbului" romanii vor merge la vot. Ziua are o semnificatie aparte, primele alegeri libere de dupa 1989 avand loc tot in duminica orbului din nastere. ... Dovada recenta lege a votului uninominal, o incropeala originala, damboviteana, fara corespondent in nicio alta democratie din lume.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Ieri, la statuia lui Szacsvay Imre, situata langa Podul Intelectualilor, a avut loc ultimul eveniment electoral al UDMR Bihor, mai exact, semnarea unui angajament pentru reprezentarea intereselor oradenilor (sau, cel putin, asa se numeste oficial angajamentul).
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
luarea de masuri impotriva organizatiei judetene PD, pentru nerespectarea protocolului Aliantei.
PNG CD Bihor se afla in plina reorganizare, dat fiind faptul ca partidul si-a schimbat sigla si titulatura. Presedintele PNG-CD Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, in conferinta de presa, ca se lucreaza la incheierea proceselor-verbale in organizatiile locale din judet, pentru a realiza schimbarile mentionate.
Firmele mijlocii vor fi administrate de o noua structura care va fi infiintata, de la 1 aprilie, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Producatorii de paine vor fi verificati prin sondaj Inspectorii de la Fiscul bihorean, cei ai Directiei Sanitar-Veterinare Bihor ti Inspectiei Muncii vor verifica, in urmatoarele zile, daca vanzarile declarate de producatorii de paine corespund consumului facturat de gaze naturale ti electricitate, daca personalul este angajat cu forme legale ti daca produsele sunt realizate in conditii igienico-sanitare Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Fiscului bihoreana, ne-a declarat, vineri, ca institutia pe care o conduce a luat deja legatura cu reprezentantii celorlalte doua institutii implicate in control, urmand ca echipele sa se formeze ti controalele sa fie demarate in cel mai scurt timp.
In urma concursului desfasurat la sediul Garzii Centrale, in perioada 1-8 iulie, pentru ocuparea posturilor de sef divizie la GF Bihor si comisar-sef adjunct, Gheorghe Gaja a fost numit, incepand cu 15 iulie, in functia de sef divizie.
Comisarii au atras la buget din impulsionari circa 40 de milioane de lei Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe actiuni de impulsionare a agentilor economici de a-si plati obligatiile la bugetul de stat.
20 de vesti rele (realitati) 1. Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro.
Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a anuntat ieri schimbarea din functii a sefului Politiei Romane, Petre Toba si a chestorului Dan Valentin Fatuloiu. Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Pretul petrolului a scazut, rusii ieftinesc gazul, dar preturile in tara raman aceleasi. Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
google-analytics.com